Tellit Produktion

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Enskild firma som heter Tellit Produktion. Det finns flera företag som liknar Tellit Produktion i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tellit Produktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-03-04 så har Tellit Produktion varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tellit Produktion och det finns fler företag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Tellit Produktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tellit Produktion så kan ni göra det på 08-367454.

Import och försäljning av hobby- och pysselmaterial såsom pärlor, flörtkulor, glitter, piprensare, korgar och därmed förenliga produkter. Musikunderhållning, musikproduktion, musikarrangörsverksamhet, journalistverksamhet, bokproduktionsverksamhet, förlagsverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Skog, Lena Maria som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tellit Produktion har 610423-XXXX som sitt organisationsnummer.