Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK)

Stockholms län

Information

Tolkning, översättning samt konsultation inom transkulturell rådgivning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK) vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sundbyberg så är Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK) en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2002-05-23 så skapades Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK) och verksamheten är har ej F-skattsedel.

620123-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK) och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK) så går det att nå dem via telefon på 08-7333988 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Solna - Sundbyberg tolk-, översättnings och konsultbyrå (STÖK) är Kazemi, Farid som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .