Jon Ohlsson Forskning och utvärdering

Stockholms län

Information

620821-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jon Ohlsson Forskning och utvärdering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jon Ohlsson Forskning och utvärdering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Jon Ohlsson Forskning och utvärdering finns i.

Jon Ohlsson Forskning och utvärdering har varit registrerat sedan 1998-10-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jon Ohlsson Forskning och utvärdering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jon Ohlsson Forskning och utvärdering är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Jon Ohlsson Forskning och utvärdering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jon Ohlsson Forskning och utvärdering så kan ni göra det på telefon genom 08-163147 eller genom brev på följande adress:

Forskning, utvärdering och konsultverksamhet med inriktning mot arbetslivspedagogik och organisationsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Jon Ohlsson Forskning och utvärdering och det är Olsson, Jon Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,