MIJO'S TORGBLOMMOR

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Enskild firma som heter MIJO'S TORGBLOMMOR. Det finns flera verksamheter som liknar MIJO'S TORGBLOMMOR i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

MIJO'S TORGBLOMMOR är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1988-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-02-29 så har MIJO'S TORGBLOMMOR varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är MIJO'S TORGBLOMMOR och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med MIJO'S TORGBLOMMOR så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MIJO'S TORGBLOMMOR så kan ni göra det på 08-7745002.

Försäljning av blommor och grönsaker

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Skagmark, Per Johan Christer som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, AGREKONA AB som är född och har titeln Revisor, Sjöholm, Anita Kerstin Birgitta som är född 1943 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

.

MIJO'S TORGBLOMMOR har 621224-XXXX som sitt organisationsnummer.