Nahoj Fastighetsförvaltning

Stockholms län

Information

641016-XXXX är organisationsnummer för företaget Nahoj Fastighetsförvaltning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nahoj Fastighetsförvaltning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Nahoj Fastighetsförvaltning finns i.

Nahoj Fastighetsförvaltning har varit registrerat sedan 1994-05-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nahoj Fastighetsförvaltning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nahoj Fastighetsförvaltning är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Nahoj Fastighetsförvaltning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nahoj Fastighetsförvaltning så kan ni göra det på telefon genom 08-7644596 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nahoj Fastighetsförvaltning och det är Janson, Johan Erik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,