ULF SVÄRDS MÅLERI

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och ULF SVÄRDS MÅLERI är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ULF SVÄRDS MÅLERI är ett av dem. Statusen för ULF SVÄRDS MÅLERI är att Bolaget är aktivt.

ULF SVÄRDS MÅLERI är ett Enskild firma och skapades 1992-08-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som ULF SVÄRDS MÅLERI ska trivas.

ULF SVÄRDS MÅLERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULF SVÄRDS MÅLERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16.

Idag är ULF SVÄRDS MÅLERI och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med ULF SVÄRDS MÅLERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7390796.

.

De som är på något sätt har med ULF SVÄRDS MÅLERI är Svärd, Ulf Olof Joacim som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ULF SVÄRDS MÅLERI har 650801-XXXX som sitt organisationsnummer.