VBK Produktion

Stockholms län

Information

660606-XXXX är organisationsnummer för verksamheten VBK Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VBK Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som VBK Produktion finns i.

VBK Produktion har varit registrerat sedan 1994-03-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VBK Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

VBK Produktion är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för VBK Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med VBK Produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-6491160 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet och produktion inom reklam, information och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med VBK Produktion och det är Karlsson, Eva Kristina som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,