Stockholms Ekoturism

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Stockholms Ekoturism är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Stockholms Ekoturism är ett av dem. Statusen för Stockholms Ekoturism är att Bolaget är aktivt.

Stockholms Ekoturism är ett Enskild firma och skapades 2001-11-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stockholms Ekoturism ska trivas.

Stockholms Ekoturism är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fiskeguidningar, skärgårdsguidningar, fisketävlingar, föredrag. Rotarbeten inom byggsektorn och därtill förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholms Ekoturism är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Stockholms Ekoturism och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Stockholms Ekoturism så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9571969.

.

De som är på något sätt har med Stockholms Ekoturism är Allerstam, Björn Erik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stockholms Ekoturism har 660626-XXXX som sitt organisationsnummer.