Kessler Consulting

Stockholms län

Information

Kessler Consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Kessler Consulting finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kessler Consulting tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kessler Consulting har haft sedan 2005-12-01. Kessler Consulting har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kessler Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-266670.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Kessler Consulting har idag 661004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kessler Consulting

Stöd vid behovsanalys, kravanalys, kalkylering och upphandling för införande av nya IT-system.

I Kessler Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kessler, John Olof som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .