G. Moquist Bygg & Smide

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och G. Moquist Bygg & Smide är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och G. Moquist Bygg & Smide är ett av dem. Statusen för G. Moquist Bygg & Smide är att Bolaget är aktivt.

G. Moquist Bygg & Smide är ett Enskild firma och skapades 1998-01-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som G. Moquist Bygg & Smide ska trivas.

G. Moquist Bygg & Smide är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Upplåsning och reparationer av mobiltelefoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G. Moquist Bygg & Smide är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är G. Moquist Bygg & Smide och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med G. Moquist Bygg & Smide så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7432020.

.

De som är på något sätt har med G. Moquist Bygg & Smide är Moquist, Bengt Göran som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

G. Moquist Bygg & Smide har 670324-XXXX som sitt organisationsnummer.