Suecito

Stockholms län

Information

Transportkonsult, gods och personbefodran. fastighetsskötsel (städ och reparation). bygg- och trädgårdsentrepenör. import och försäljning av produkter från thailand såsom konfektion för ceremoniellt och vardagsbruksanvändning samt köksprodukter för thailänsk matlagning. restaurangkonsult såsom vara behjälplig med tillståndsansökningar för nystartade' byggande av restauranger, korvkiosker, grillar och likvärdig verksamhet. uthyrning av restaurangmaskiner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Suecito vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sundbyberg så är Suecito ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2005-10-24 så skapades Suecito och företaget är har ej F-skattsedel.

Suecito är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-16

670511-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Suecito och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Suecito så går det att nå dem via telefon på 08-58170081 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Suecito är Larsson, Ingemar Åke Olof som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .