Fotograf Maria Holmén

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Enskild firma som heter Fotograf Maria Holmén. Det finns flera verksamheter som liknar Fotograf Maria Holmén i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fotograf Maria Holmén är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-23 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-10-10 så har Fotograf Maria Holmén varit registrerat och sedan 2006-02-23 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fotograf Maria Holmén och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Maria Holmén så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotograf Maria Holmén så kan ni göra det på 08-282209.

Fotograf, främst inom dagspress men också andra uppdrag som exempelvis porträtt. Tillhandahålla egen kamera och annan utrustning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Holmén, Anna Maria som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotograf Maria Holmén har 670929-XXXX som sitt organisationsnummer.