Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning

Stockholms län

Information

Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning är ett företag som finns i Sundbyberg. I Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kellner, Lena Adine som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning på telefon .

Försäljning av presentartiklar, biljouteri och papper.

Idag är Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning av bolagstypen Enskild firma.

Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning innehar ej F-skattsedel och Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning så är det följande:

Lena Persson Tyck & Tryck Försäljning har 671109-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.