Skandinaviska Ryggkliniken

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Skandinaviska Ryggkliniken är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skandinaviska Ryggkliniken är ett av dem. Statusen för Skandinaviska Ryggkliniken är att Bolaget är aktivt.

Skandinaviska Ryggkliniken är ett Enskild firma och skapades 1995-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skandinaviska Ryggkliniken ska trivas.

Skandinaviska Ryggkliniken är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Chiropraktisk mottagning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skandinaviska Ryggkliniken är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Skandinaviska Ryggkliniken och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Skandinaviska Ryggkliniken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6610500.

.

De som är på något sätt har med Skandinaviska Ryggkliniken är Winther, Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skandinaviska Ryggkliniken har 680321-XXXX som sitt organisationsnummer.