Mamozin Taxi

Stockholms län

Information

680404-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mamozin Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mamozin Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Mamozin Taxi finns i.

Mamozin Taxi har varit registrerat sedan 1998-07-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mamozin Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Mamozin Taxi är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Mamozin Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mamozin Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-335092 eller genom brev på följande adress:

Taxi verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mamozin Taxi och det är Mustafa, Merihan Mohammed som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,