STOCKHOLM IDEAL STÄD

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och STOCKHOLM IDEAL STÄD är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och STOCKHOLM IDEAL STÄD är ett av dem. Statusen för STOCKHOLM IDEAL STÄD är att Bolaget är aktivt.

STOCKHOLM IDEAL STÄD är ett Enskild firma och skapades 2010-02-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som STOCKHOLM IDEAL STÄD ska trivas.

STOCKHOLM IDEAL STÄD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-28. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

All form av städ.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STOCKHOLM IDEAL STÄD är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-06.

Idag är STOCKHOLM IDEAL STÄD och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med STOCKHOLM IDEAL STÄD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-386862.

.

De som är på något sätt har med STOCKHOLM IDEAL STÄD är Mukhamedjanov, Ganisher som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STOCKHOLM IDEAL STÄD har 700620-XXXX som sitt organisationsnummer.