Anchalee Chotpradit

Stockholms län

Information

700709-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anchalee Chotpradit. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anchalee Chotpradit är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Anchalee Chotpradit finns i.

Anchalee Chotpradit har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anchalee Chotpradit så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Anchalee Chotpradit är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Anchalee Chotpradit är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anchalee Chotpradit så kan ni göra det på telefon genom 08-824500 eller genom brev på följande adress:

Hårvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Anchalee Chotpradit och det är Clason, Anchalee Evelina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,