Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård

Stockholms län

Information

Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård har idag 700730-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård

Naprapatibehandlingar. träningsrådgivning och kostråd.

I Jenny Pollaks Naprapati och Friskvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pollak, Jenny Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .