Jan Kowalski Statistik och Datakonsult

Stockholms län

Information

Jan Kowalski Statistik och Datakonsult är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Jan Kowalski Statistik och Datakonsult finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jan Kowalski Statistik och Datakonsult som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-10-14. Men sedan 1996-01-01 så har Jan Kowalski Statistik och Datakonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jan Kowalski Statistik och Datakonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8163126.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Jan Kowalski Statistik och Datakonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jan Kowalski Statistik och Datakonsult. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Undervisning och rådgivning i statistik och data samt handel med data och undervisningsmaterial. En stor del av verksamheten har för avsikt att bearbete statistiska data.

Firmatecknare för Jan Kowalski Statistik och Datakonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jan Kowalski Statistik och Datakonsult och det är följande personer, Kowalski, Jan Henrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jan Kowalski Statistik och Datakonsult är 710522-XXXX.