Circle Tattoo

Stockholms län

Information

710703-XXXX är organisationsnummer för bolaget Circle Tattoo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Circle Tattoo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Circle Tattoo finns i.

Circle Tattoo har varit registrerat sedan 1995-03-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Circle Tattoo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Circle Tattoo är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Circle Tattoo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Circle Tattoo så kan ni göra det på telefon genom 08-294490 eller genom brev på följande adress:

Tatueringsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Circle Tattoo och det är Malbeck, Patrik Johann som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,