Allbygg & Puts i Sundbyberg

Stockholms län

Information

Allbygg & Puts i Sundbyberg hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Allbygg & Puts i Sundbyberg finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Allbygg & Puts i Sundbyberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Allbygg & Puts i Sundbyberg har haft sedan 1998-01-01. Allbygg & Puts i Sundbyberg har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allbygg & Puts i Sundbyberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4973334.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Allbygg & Puts i Sundbyberg har idag 711108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Allbygg & Puts i Sundbyberg

Mureri, ställningar, rivningar, rörarbeten, plattsättning, markarbeten.

I Allbygg & Puts i Sundbyberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Kjell Jonas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .