Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a.

Stockholms län

Information

Bostadsförening finns det flera av i Sundbyberg och Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. är ett av dem. Statusen för Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. är att Bolaget är aktivt.

Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. är ett Bostadsförening och skapades 1922-11-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. ska trivas.

I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta ovanstående egendom och bereda bostäder åt sina medlemmar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-283642.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. är Almgren, Malin som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Lars Bernhard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffman, Nils Magnus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Loo, Johan Patrick som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjärnfors, Astrid Linnéa som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Gerda Birgitta som är född 1970 och har titeln SuppleantLidén, Kerstin Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öst, Eric Joakim som är född 1987 och har titeln Suppleant, .

Bostadsföreningen Egen Härd u.p.a. har 715200-0266 som sitt organisationsnummer.