Bostadsrättsföreningen Hejaren

Stockholms län

Information

715200-0639 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Hejaren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Hejaren är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Sundbyberg som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Hejaren finns i.

Bostadsrättsföreningen Hejaren har varit registrerat sedan 1962-08-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Hejaren så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Hejaren är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Hejaren är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hejaren så kan ni göra det på telefon genom 08-290981 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 7, 172 32, Sundbyberg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Hejaren och det är Arvidsson, Claes Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Kalle Tomas som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Jenestad, Andreas Kenneth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Charlott Märta Margareta som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Allwin, Claes Eric som är född 1971 och har titeln Suppleant, Krafve Fogelkvist, Ulla Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant