Bostadsrättsföreningen Tulehus

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Tulehus är ett företag som finns i Sundbyberg. I Bostadsrättsföreningen Tulehus finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnholm, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Anna Helena som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Niklas Peter Sigvard som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Johan Alexander som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Hans Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Eric Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotDillner, Karl Magnus Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Råland, Lars Martin Alexander som är född 1979 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Tulehus så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Tulehus på telefon 08-293057.

Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Idag är Bostadsrättsföreningen Tulehus av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Tulehus är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Tulehus innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Tulehus är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Tulehus så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Björnholm, Marie Helene -Ekberg, Anna Helena -Ström, Eric Martin

Bostadsrättsföreningen Tulehus har 715200-1959 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.