Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för.

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Ekonomisk förening. Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för. är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716420-2611.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-292531 alternativt besöka eller skicka post till Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för. på följande adress Humbleg. 19, 172 39, Sundbyberg.

Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Montessoriförskolan Badankan i Sundbyberg ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Agebratt, Nils Daniel som är född 1971 och har titeln Suppleant , Butler Sjögren, Malin Josefin M som är född 1974 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva förskola för medlemmarnas barn. I sin verksamhet skall föreningen verka för barnens positiva utveckling genom Montessoripedagogiken.