Bostadsrättsföreningen Runan 3

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Runan 3 hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Runan 3 finns. I Sundbyberg så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Stockholms län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Runan 3 tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Runan 3 har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Runan 3 så kan ni göra det genom att skicka er post till Tallg. 11, 172 69, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-281252.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsrättsföreningen Runan 3 har idag 716421-9292 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Runan 3

Att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

I Bostadsrättsföreningen Runan 3 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Jan Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lena Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Jonas Karl Håkan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Granell, Hans Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, .