Felicia Markus Alamar

Stockholms län

Information

720106-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Felicia Markus Alamar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Felicia Markus Alamar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Felicia Markus Alamar finns i.

Felicia Markus Alamar har varit registrerat sedan 2007-05-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Felicia Markus Alamar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-12.

Felicia Markus Alamar är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Felicia Markus Alamar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Felicia Markus Alamar så kan ni göra det på telefon genom 073-6821641 eller genom brev på följande adress:

Språkkonsultverksamhet: korrekturläsning, textgransning, textförfattande och översättning.

Det finns olika personer som har en koppling med Felicia Markus Alamar och det är Markus, Anna Felicia som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,