Solid Lindistribution

Stockholms län

Information

Solid Lindistribution hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Solid Lindistribution finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Solid Lindistribution tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Solid Lindistribution har haft sedan 2005-02-09. Solid Lindistribution har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Solid Lindistribution så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5498770.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Solid Lindistribution har idag 720619-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Solid Lindistribution

Distribution, inköp av datamjukara, böcker och datahårdvara. Försäljning till återförsäljare av datamjukvara, böcker och datahårdvara.

I Solid Lindistribution så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grip, Wanna som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .