LCProBild

Stockholms län

Information

721104-XXXX är organisationsnummer för företaget LCProBild. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LCProBild är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som LCProBild finns i.

LCProBild har varit registrerat sedan 2002-04-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för LCProBild så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

LCProBild är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för LCProBild är följande:

Vill ni komma i kontakt med LCProBild så kan ni göra det på telefon genom 08-284150 eller genom brev på följande adress:

Naturfotoverksamhet , flygfotoverksamhet samt porträttfotoverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LCProBild och det är Sahin, Can Burcin som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,