Work In Progress Consulting

Stockholms län

Information

Work In Progress Consulting är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Work In Progress Consulting finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Work In Progress Consulting är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-16.

Work In Progress Consulting som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-04-08. Men sedan 2005-06-16 så har Work In Progress Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Work In Progress Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7530800.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Work In Progress Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Work In Progress Consulting. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultjänster med inriktning på kommunikation och pr samt projektledning vid genomförande av rekommenderade kommunikativa insatser.

Firmatecknare för Work In Progress Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Work In Progress Consulting och det är följande personer, Sidén, Anna Viktoria Kristina som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Work In Progress Consulting är 730104-XXXX.