Alexander Klun

Stockholms län

Information

Alexander Klun hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Alexander Klun finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Alexander Klun tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Alexander Klun har haft sedan 1998-01-01. Alexander Klun har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alexander Klun så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-986399.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Alexander Klun har idag 730105-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alexander Klun

Handel med grafiska och elektriska produkter, översättningar av litteratur, försäljning och konsultation av fotografiska tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Alexander Klun så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klun, Alexander Evert som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .