FL.A - Bygg

Stockholms län

Information

730607-XXXX är organisationsnummer för företaget FL.A - Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FL.A - Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som FL.A - Bygg finns i.

FL.A - Bygg har varit registrerat sedan 1998-06-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för FL.A - Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-19.

FL.A - Bygg är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för FL.A - Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med FL.A - Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-4803594 eller genom brev på följande adress:

Byggnation samt konsultuppdrag inom el- och byggbranschen. El- och teleinstallationer. Köp och försäljning av bilar. Handel med och förvaltning av värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med FL.A - Bygg och det är Andersson, Lars Fredrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,