Frisör Maria Hellström

Stockholms län

Information

Frisör Maria Hellström hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Frisör Maria Hellström finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Frisör Maria Hellström tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Frisör Maria Hellström har haft sedan 1996-01-01. Frisör Maria Hellström har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frisör Maria Hellström så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7333119.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Frisör Maria Hellström har idag 750110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Frisör Maria Hellström

Frisörstol.

I Frisör Maria Hellström så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellström, Maria Paulina Gunnarsdt som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .