T. Karlberg Måleri-Kultur

Stockholms län

Information

750819-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T. Karlberg Måleri-Kultur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T. Karlberg Måleri-Kultur är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som T. Karlberg Måleri-Kultur finns i.

T. Karlberg Måleri-Kultur har varit registrerat sedan 2003-12-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T. Karlberg Måleri-Kultur så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

T. Karlberg Måleri-Kultur är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för T. Karlberg Måleri-Kultur är följande:

Vill ni komma i kontakt med T. Karlberg Måleri-Kultur så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult- och entreprenadverksamhet beträffande bygg, målning, utrustning, anläggning, kulturvård och deckovationsmåleri inom inredning, extriör samt konstnärlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T. Karlberg Måleri-Kultur och det är Karlberg, Kenneth Tomas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,