Naprapat Janaxel Olsson

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Naprapat Janaxel Olsson är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Naprapat Janaxel Olsson är ett av dem. Statusen för Naprapat Janaxel Olsson är att Bolaget är aktivt.

Naprapat Janaxel Olsson är ett Enskild firma och skapades 1999-11-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Naprapat Janaxel Olsson ska trivas.

Naprapat Janaxel Olsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Naprapat, friskvård, manuell medicin, rehabilitering och personlig träning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Naprapat Janaxel Olsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Naprapat Janaxel Olsson och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Naprapat Janaxel Olsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-282458.

.

De som är på något sätt har med Naprapat Janaxel Olsson är Olsson, Janaxel Fredrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Naprapat Janaxel Olsson har 751110-XXXX som sitt organisationsnummer.