Thérése Skoglund Massageterapeut

Stockholms län

Information

Massageterapeutiska behandlingar i hemmet, ute på företag och i hyrd lokal. Försäljning av oljor, värmekuddar och dylikt. Kursverksamhet, massage på dagis och i skolan. Ergonomisk rådgivning. Försäljning av näringstillskott och hälsoprodukter såsom ergonomiska madrasser, kuddar, olja, liniment. (Friskvård-alternativmedicin).

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thérése Skoglund Massageterapeut vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sundbyberg så är Thérése Skoglund Massageterapeut ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1999-09-08 så skapades Thérése Skoglund Massageterapeut och bolaget är har F-skattsedel Thérése Skoglund Massageterapeut har haft det sedan 1999-01-01.

Thérése Skoglund Massageterapeut är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

761011-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Thérése Skoglund Massageterapeut och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Thérése Skoglund Massageterapeut så går det att nå dem via telefon på 070-4425441 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thérése Skoglund Massageterapeut är Axelsson, Maria Thérése som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .