Fastighetsmarknaden inom tullarna

Stockholms län

Information

761016-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsmarknaden inom tullarna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsmarknaden inom tullarna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Fastighetsmarknaden inom tullarna finns i.

Fastighetsmarknaden inom tullarna har varit registrerat sedan 2000-05-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsmarknaden inom tullarna så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighetsmarknaden inom tullarna är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Fastighetsmarknaden inom tullarna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsmarknaden inom tullarna så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Annonsering, information, konsultering angående fastighetsmarknaden och bostadsmarknaden samt annan verksamhet som ansluter till fastighetsmarknaden och mäklarverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsmarknaden inom tullarna och det är Eliasson, Magnus Daniel som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,