Bostadsrättsföreningen Hallonblomman

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Hallonblomman är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Bostadsrättsföreningen Hallonblomman finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frödin, Elena som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Frödin, Natalia som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Göran Adrian som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillgren von Schreeb, Siv Birgit som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nikas, Konstantinos Dino som är född 1965 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hallonblomman så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Hallonblomman på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Hallonblomman av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Hallonblomman är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Hallonblomman innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Hallonblomman är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Hallonblomman så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Hallonblomman har 769601-4328 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.