Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Sundbyberg så är Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1998-09-29 så skapades Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-27

769603-4243 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Starrbäcksgatan 9 är Hultman, Ylva Ingmari som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kedvik, Jan Thomas Helge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lamrell Bolinder, Elin Johanna som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrbom, Jonas Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sladius, Erika Anna som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelbrektson, Lillemor Elisabeth som är född 1937 och har titeln SuppleantPellicano, Demetrio Jean-Pierre som är född 1970 och har titeln Suppleant, .