HealingAkuten Tactilis Ek. för.

Stockholms län

Information

769605-2435 är organisationsnummer för bolaget HealingAkuten Tactilis Ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HealingAkuten Tactilis Ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Sundbyberg som är den kommunen som HealingAkuten Tactilis Ek. för. finns i.

HealingAkuten Tactilis Ek. för. har varit registrerat sedan 2000-01-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HealingAkuten Tactilis Ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

HealingAkuten Tactilis Ek. för. är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för HealingAkuten Tactilis Ek. för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med HealingAkuten Tactilis Ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 08-7301700 eller genom brev på följande adress:
Länsv. 9, 749 52, Grillby

Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att som motprestation till medlemmarna tillhandahålla lokal och genomföra gemensam marknadsföring. Föreningen ska gentemot medlemmarna också tillhandahålla elektricitet, telefon och försäkringar samt fortlöpande utbildningar. Medlemmarna bedriver endast kroppsterapeutiska behandlingar och föreläsningar i föreningens lokaler. I vissa fall kan utomstående föreläsare förekomma. Intäkter som blir tillfaller föreningen. Föreningen är öppen för samarbete med kommun, landsting, statliga och privata intressenter, även då det sker utanför föreningens lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med HealingAkuten Tactilis Ek. för. och det är Bergström, Kerstin Linnéa som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström Olsson, Lena Birgitta Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Henry Tommy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Jenny Linnéa som är född 1976 och har titeln Suppleant, Åkerlund, Sonja Birgittha Tasnim som är född 1955 och har titeln Suppleant,