Grace Consult Ek. för.

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Grace Consult Ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Ekonomisk förening. Grace Consult Ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Grace Consult Ek. för. är momsregistrerat sedan2000-03-27 och har organisationsnummer 769605-3888.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Grace Consult Ek. för. på följande adress Rissneleden 65, 174 44, Sundbyberg.

Grace Consult Ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-14.

I Grace Consult Ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och medlemmarnas deltagande i föreningens ekonomiska verksamhet bestäms av styrelsen. föreningen skall verka inom dessa områden: utbildning, it-konsult, verksamhet inom köp av datorer, problemlösning inom programmering, databas och nätverk, datorförsäljning till privatpersoner och företag. föreningen skall erbjuda tjänster samt utveckla lösningar riktat mot företag.