Bostadsrättsföreningen Freden

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Freden vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Sundbyberg så är Bostadsrättsföreningen Freden ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2001-02-07 så skapades Bostadsrättsföreningen Freden och bolaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Freden är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-26

769606-7144 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Freden och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Freden så går det att nå dem via telefon på 08-7954300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Freden är Andersson, Patric Kenneth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Lars Gustaf Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Leif Emil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Ove som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Tellrud, Olof Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunholm, Joanna Daniela Andrea Dawn som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotAsplund, Sven Håkan som är född 1951 och har titeln Suppleant, .