Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Sundbyberg så är Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2002-03-21 så skapades Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

769608-1863 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Stenkvista 3 är Bolin, Andreas Håkan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Hazell, Jonas Anders som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Holten, Mirjam Ann-Cristine som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Johan Per Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigfridsson, Rolf Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Ivan Fredrik Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotBjurström, Anders Patrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Rensjö, Ann Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, .