ADS Ställningsservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och ADS Ställningsservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och ADS Ställningsservice är ett av dem. Statusen för ADS Ställningsservice är att Bolaget är aktivt.

ADS Ställningsservice är ett Enskild firma och skapades 2004-09-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som ADS Ställningsservice ska trivas.

ADS Ställningsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av personal. Montage av byggställningar inom byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ADS Ställningsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18.

Idag är ADS Ställningsservice och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med ADS Ställningsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4335538.

.

De som är på något sätt har med ADS Ställningsservice är Strandberg, Albert Dennis som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ADS Ställningsservice har 770603-XXXX som sitt organisationsnummer.