Stockholmstorstads byggtjänst

Stockholms län

Information

770922-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stockholmstorstads byggtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholmstorstads byggtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Stockholmstorstads byggtjänst finns i.

Stockholmstorstads byggtjänst har varit registrerat sedan 2007-02-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholmstorstads byggtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Stockholmstorstads byggtjänst är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Stockholmstorstads byggtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stockholmstorstads byggtjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-4763965 eller genom brev på följande adress:

Bygg, fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, rivning, nyproduktion, renovering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholmstorstads byggtjänst och det är Vucetic, Mirko som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,