CWA i Sundbyberg

Stockholms län

Information

771026-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CWA i Sundbyberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CWA i Sundbyberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som CWA i Sundbyberg finns i.

CWA i Sundbyberg har varit registrerat sedan 2007-01-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för CWA i Sundbyberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

CWA i Sundbyberg är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för CWA i Sundbyberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med CWA i Sundbyberg så kan ni göra det på telefon genom 076-8531113 eller genom brev på följande adress:

Ny-, om- och tillbyggnad av skorstenar, rökkanaler och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CWA i Sundbyberg och det är Wallin, Bo Christian som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,