Titania Arkitektur och Bygg

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Titania Arkitektur och Bygg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Titania Arkitektur och Bygg är ett av dem. Statusen för Titania Arkitektur och Bygg är att Bolaget är aktivt.

Titania Arkitektur och Bygg är ett Enskild firma och skapades 2005-04-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Titania Arkitektur och Bygg ska trivas.

Titania Arkitektur och Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet, upphandling, byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Titania Arkitektur och Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Titania Arkitektur och Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Titania Arkitektur och Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-291239.

.

De som är på något sätt har med Titania Arkitektur och Bygg är Janson, Mats Petter som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Titania Arkitektur och Bygg har 780328-XXXX som sitt organisationsnummer.