LaBelle Rockette fotografi

Stockholms län

Information

LaBelle Rockette fotografi är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som LaBelle Rockette fotografi finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LaBelle Rockette fotografi är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-11-25.

LaBelle Rockette fotografi som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-11-30. Men sedan 2004-12-02 så har LaBelle Rockette fotografi varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LaBelle Rockette fotografi så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-280185.

Sundbyberg arbetar för att bolag som LaBelle Rockette fotografi ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LaBelle Rockette fotografi. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Fotograf med inriktning på mat och produkter, konstnärlig utsmyckning och utbildning.Kundkrets består i huvudsak av reklambyråer,tidningar och företag.

Firmatecknare för LaBelle Rockette fotografi är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LaBelle Rockette fotografi och det är följande personer, Hildén Smith, Eva M R A som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LaBelle Rockette fotografi är 800212-XXXX.