Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling

Stockholms län

Information

Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling är ett av många företag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-14.

Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-12-13. Men sedan 2007-01-04 så har Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59118429.

Sundbyberg arbetar för att företag som Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling. Det finns flera företag i Stockholms län.

Hälsoutveckling på individ och gruppnivå.

Firmatecknare för Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling och det är följande personer, Dahlbom, Marie Caroline Viktoria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Holisticare, Caroline Dahlbom hälsoutveckling är 800518-XXXX.