Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning

Stockholms län

Information

801204-XXXX är organisationsnummer för företaget Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning finns i.

Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning har varit registrerat sedan 2004-05-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-20.

Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning så kan ni göra det på telefon genom 073-3584864 eller genom brev på följande adress:

Hälsa och näring, textframställning, utbildning, översättning, temaresor.

Det finns olika personer som har en koppling med Cuore Hälsa, Skrivande & Utbildning och det är Hagström, Erica Signe Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,